КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Макарівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.03.2024, 09:21

    Головна » 2011 » Квітень » 13

    РЕЦЕПТИ приготування:
    ПАСКА НА ОПАРІ
    300 г борошна заварити гарячим молоком і добре розтерти, щоб не було грудочок. Масу остудити, влити розведені теплим кип’яченим молоком дріжджі, добре вимішати й поставити в тепле місце, накривши полотниною. Після того, як тісто підійде, додати розтерті з цукром і ваніллю жовтки, сіль, решту борошна і добре вимішати. Потім покласти збиті до густої піни білки і продовжувати місити, поки тісто не почне вільно відставати від стінок і дна посуду. Поставити у тепле місце, щоб підійшло. Коли тісто знову збільшиться в об’ємі вдвоє, додати промитий ізюм, подрібнений мигдаль або горіхи, влити тепле, але не гаряче масло і вимішати. Не чекаючи поки тісто ... Читати далі »
    Переглядів: 940 | Додав: adminmak | Дата: 13.04.2011


    Звернення
    до організацій Профспілки, членів Профспілки, роботодавців

    28 квітня – Міжнародний День охорони праці!


    28 квітня 2011 року, як і в попередні роки, з ініціативи Міжнародної організації праці відзначається Всесвітній день охорони праці – міжнародна акція по розвитку ідей безпечної й гідної праці.
    Рада обласної організації Профспілки підтримує цю ініціативу та закликає територіальні організації Профспілки приєднатися до проведення Всесвітнього дня охорони праці, яка в нинішньому році пройде під девізом:
    " Система управління охороною праці: шлях до безперервного вдосконалення ”.
    Вирішення проблеми забезпечення безпеки праці і збереження здоров'я ... Читати далі »
    Переглядів: 1583 | Додав: adminmak | Дата: 13.04.2011

    Засідання ради співуправління МОСДМ
    08 квітня в приміщенні Макарівської райдержадміністрації відбулося розширене засідання ради співуправління Макарівського органу самоврядування дітей та молоді „Лідерська нація” (МОСДМ), за участю голови Макарівської райдержадміністрації Я.Добрянського, начальника відділу освіти райдержадміністрації В.Гартфіля, директора районного Центру творчості дітей та юнацтва імені Д.Туптала І.Годенкова, голови ради районної організації Профспілки працівників освіти В.Хохлюк, керівника „Школи лідерів” Л.Шатковської, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників відділів МОСДМ. У ході засідання були розглянуті питання стану організаційно-устано ... Читати далі »
    Переглядів: 652 | Додав: adminmak | Дата: 13.04.2011

    На численні звернення з місць щодо порядку проходження обов’язкових медичних оглядів працівниками навчально-виховних закладів ЦК Профспілки повідомляє наступне

    Основами законодавства України про охорону здоров’я, Законами України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про захист населення від інфекційних хвороб», зокрема, встановлено, що з метою охорони здоров’я населення організуються профілактичні медичні огляди ряду категорій громадян, професійна чи інша діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може спричинити поширення інфекційних захворювань, виникнення харчових отруєнь, а також працівників, зайнятих на важких роботах і на робота ... Читати далі »
    Переглядів: 4095 | Додав: adminmak | Дата: 13.04.2011

    Накопичувальна складова пенсійної системи – поки що обговорення
    Середа, 13 квітня 2011, 09:19
    12 квітня у приміщенні Національного інституту стратегічних досліджень відбулося засідання круглого столу «Проблеми становлення накопичувальної складової пенсійного забезпечення в Україні». На засіданні обговорювалися засади української моделі обов‘язкової накопичувальної складової пенсійної системи, механізми забезпечення гарантій збереження коштів пенсійних накопичень, «вузькі місця» та ризики початкового етапу впровадження накопичувальної складової пенсійної системи та проблеми мотивації участі роботодавців та працівників у недержавних пенсійних фондах. Зокрема йшлося про досвід розвинени ... Читати далі »
    Переглядів: 921 | Додав: adminmak | Дата: 13.04.2011

    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz