КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Макарівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Січень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 15:33

    Головна » 2015 » Січень » 19

    За ініціативи Голови Федерації профспілок України Григорія Осового відбулась його робоча зустріч із Генеральним прокурором України Віталієм Яремою.

    Перше, чому було приділено увагу, стало погіршення стану дотримання трудових прав працівників на виробництві. Голова ФПУ повідомив, що за даними громадської інспекції праці, кількість порушень прав працівників з початку року зросла майже в двічі у порівнянні з попереднім роком. Особливо загрозливою стала тенденція порушень, пов’язаних з несвоєчасною виплатою зарплати. Цього року заборгованість по зарплатам збільшилась з 1 до 2, 4 млрд. грн. Таким чином, кількість пр ... Читати далі »

    Переглядів: 454 | Додав: adminmak | Дата: 19.01.2015

    У неділю, 18 січня, українці вийшли на Марш миру та ходу єдності пам'яті жертв терору.

    У столиці Марш розпочався від головного корпусу Київського національного університету імені Шевченка.

    У руках люди тримали плакати «Я – Волноваха», «Je suis Volnovakha».

    За різними оцінками у Києві нараховувалося більше 20 тисяч учасників.

    О 13.00 на Майдані Незалежності розпочався молебень з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих.

    Переглядів: 412 | Додав: adminmak | Дата: 19.01.2015

    Відбулося перше в новому році засідання Комітету, яке розпочалося з обговорення результатів роботи Комітету над Законом України "Про Державний бюджет України на 2015 рік", Законом України "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України", змінами до Податкового кодексу України та Бюджетного кодексу України.

    Голова Комітету Лілія Гриневич
    відзначила, щ ... Читати далі »

    Переглядів: 577 | Додав: adminmak | Дата: 19.01.2015

    19 січня, православні та греко-католицькі християни світу відзначать Хрещення Господнє - третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу. Народні назви свята - Йордана (або Ордана), Водохреща.
    Хрещення є одним з найважливіших церковних свят. В цей день Іоанн Хреститель хрестив Ісуса в річці Йордан. Ісус Христос прийшов до нього з Галілеї. Коли Іоанн побачив Його, то, впізнавши у Ньому Месію, спочатку хотів утримати Ісуса, кажучи: мені потрібно хреститися від Тебе, чому Ти приходиш до мене? Але Ісус відповів йому: облиш зараз, бо так належить нам виконати усяку правду. Тобі Іоанн допустив Його. І, хрестившись, Ісус в той же час вийшов з води, ... Читати далі »

    Переглядів: 515 | Додав: adminmak | Дата: 19.01.2015

    В КОДА відбулась нарада з окремих питань виконання бюджетів Київської області у 2015 році під головуванням Володимира Шандри.

    Участь у нараді взяли заступники очільника Київщини, голови РДА, міські голови, керівники Головного управління ДФС у Київській області, керівники місцевих органів управління освітою.

    Голова КОДА подякував головам РДА та міським головам за надзвичайно організовану роботу по прийняттю місцевих бюджетів, завдяки якій Київщина є першою у бюджетному процесі.

    Під час наради були обговорені питання доходів та вида ... Читати далі »

    Переглядів: 381 | Додав: adminmak | Дата: 19.01.2015

     В Україні змінився принцип фінансування загальноосвітніх навчальних закладів. Відтепер фінансове забезпечення всіх українських шкіл здійснюватиметься за принципом надання освітньої субвенції. Про це під час брифінгу в Українському кризовому медіа центрі повідомила перший заступник міністра освіти і науки Інна Совсун.
    За її словами, зміна системи фінансування шкіл викликана необхідністю забезпечення рівного фінансування всіх навчальних закладів незалежно від регіону.

    "Раніше школи фінансувалися з місцевих бюджетів. За великим рахунком це означало те, що місцеві бюджети виділяли ті кошти які в них є, а якщо раптом у них коштів не ви ... Читати далі »

    Переглядів: 486 | Додав: adminmak | Дата: 19.01.2015

    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz