КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Макарівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 14:13

    Головна » Архів матеріалів
    25 травня відбулось засідання ради Київської обласної організації Профспілки. У заході взяли участь члени ради, голови, територіальних, об’єднаних територіальних, міських, районних організацій Профспілки. На початку засідання виступив голова Київської обласної організації Профспілки Анатолій Цикалюк, який у своєму виступі висвітлив ряд актуальних питань з якими зіштовхується Профспілка. Присутні вислухали доповідь правового інспектора праці Володимира Білоуса щодо стану укладання та виконання Угод і колективних договорів в організаційних ланках, що викликало жваву дискусію. Довідку про стан укладання та виконання Угод і колективних договорів в організаційних ланках Київської обласної організ ... Читати далі »
    Переглядів: 54 | Додав: adminmak | Дата: 25.05.2023

    Під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля відбулася нарада щодо завершення 2022/23 навчального року та підготовки закладів освіти до 2023/24 навчального року. «Ми зіштовхнулися з небаченими викликами: руйнування освітньої інфраструктури, масове переміщення дітей всередині країни та за кордон, термінова потреба в укриттях, знищення росіянами української освіти на тимчасово окупованих територіях та багато іншого. Мусимо реагувати щодня в режимі 24/7. Бо йдеться про майбутнє України. Про її людський капітал, про здатність відновитися та розвиватися далі», – підкреслив очільник Уряду. Денис Шмигаль наголосив, що при підготовці до наступного навчального року міністерства й ОВА мають зосере ... Читати далі »
    Переглядів: 49 | Додав: adminmak | Дата: 25.05.2023

    Міністерство освіти і науки України видало наказ від 15.05.2023 №563, який затверджує «Методичні рекомендації щодо окремих питань здобуття освіти в закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану в Україні». У рекомендаціях МОН звертає увагу на важливість забезпечити право на безперервне здобуття освіти різних груп дітей (за кордоном, на тимчасово окупованих територіях, у зоні бойових дій, на очному й дистанційному навчанні в підконтрольних Україні регіонах). Також ідеться про те, щоб надати можливість українським дітям, які перебувають за кордоном, продовжити навчатися за українською програмою і сприяти тому, щоб вони не втрачали зв’язок з Україною. Під час організації навчання ... Читати далі »
    Переглядів: 50 | Додав: adminmak | Дата: 25.05.2023

    Цього року Україна вдруге відзначає День пам’яті та примирення в умовах повномасштабної збройної агресії Росії. Сучасна війна також супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично-військового керівництва РФ. Україна дотримується європейського підходу в меморіалізації подій, героїв і жертв Другої світової та сучасної російсько-української воєн. І з 2014 року символом памʼяті про Другу світову війну в Україні, як і в Європі, є мак памʼяті. Важливо пам’ятати подвиг та високу ціну Надзвичайно важливо згадувати та вшановувати подвиг тих, хто боровся з нацизмом і переміг його. Не менше заслуговують на увагу та пам’ять і жертви війни: остарбайтери, діти війни, ци ... Читати далі »
    Переглядів: 56 | Додав: adminmak | Дата: 08.05.2023

    26 квітня 1986 року вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів громадян. Аварія на ЧАЕС – найбільша техногенна катастрофа за всю історію ядерної енергетики у світі, яка змінила радіаційну обстановку, екологію, долі людей не тільки на європейському континенті, а й у всьому світі. О 1:23 ночі 26 квітня 1986 року на Чорнобильському реакторі №4 прогримів вибух, і кілька сотень працівників та пожежників намагалися загасити пожежу, що не припинялася протягом 10 днів. Тоді загинуло близько 50 співробітників станції і постраждали сотні рятувальників. Реактор був повністю зруйнований і в довкілля було викинуто величезну кількість радіоактивних речовин. За потужністю радіоактивний викид у 300 ра ... Читати далі »
    Переглядів: 61 | Додав: adminmak | Дата: 26.04.2023

    З 27 квітня до 21 травня триватиме четвертий сезон тюльпанів 2023, мільйони тюльпанів чекатимуть на відвідувачів у Макарівській громаді на Київщині. До нового сезону висадили три мільйони тюльпанів, 136 сортів з яких розквітнуть в цей період, але один з них буде особливим. Разом із нідерландськими партнерами було розроблено унікальний тюльпановий мікс “Українська мужність”, який символізуватиме незламність, мужність та силу українського народу. Окрім тюльпанів, у “Добропарку” розробили 6 локацій, серед яких квітуватимуть гіацинти, нарциси і крокуси. Довідка ІА “MKV” “Добропарк” – це проєкт ландшафтного парку сім`ї Добруцьких у селі Мотижин Макарівської громади на Київщині. Перших своїх відві ... Читати далі »
    Переглядів: 44 | Додав: adminmak | Дата: 25.04.2023

    Львівська «Emily Sport Arena» цього вікенду 23-24 квітня приймала спортсменів кіокушинкай карате. Участь у змаганнях, які були відбірковими до чемпіонату Європи, взяли участь спортсмени з 15-ти регіонів України, всього це 320 спортсменів. Неодноразовий чемпіон України із кіокушин-кан карате-до, Олег Крамаренко, з Макарівської громади Київської області став чемпіоном України у своїй категорії та пройшов до збірної України. 24-25 червня Олег представлятиме Україну на чемпіонаті Європи в угорському Дербецені. Олег Крамаренко є членом збірної України із кіокусін карате ще з 2016 року, до цього він неодноразово представляв Україну на міжнародних змаганнях з цього виду спорту. Карате почав займати ... Читати далі »
    Переглядів: 52 | Додав: adminmak | Дата: 25.04.2023

    19 квітня 2023 року відбулася двостороння робоча зустріч соціальних партнерів – Профспілки працівників освіти і науки України та Міністерства освіти і науки України – для обговорення актуальних освітянських питань та викликів у період дії воєнного стану та окреслення подальших шляхів їх ефективного вирішення. Від галузевого міністерства участь у роботі заходу взяв Оксен Лісовий – Міністр освіти і науки України, профспілкову сторону представили Голова Профспілки Георгій Труханов та заступники Голови Профспілки Ольга Чабанюк і Сергій Романюк. У межах робочої зустрічі було обговорено актуальні освітянські питання, серед яких – бюджет галузі, удосконалення освітнього законодавства, оплати праці ... Читати далі »
    Переглядів: 44 | Додав: adminmak | Дата: 25.04.2023

    Щиро вітаю усіх вас зі світлим святом Воскресіння Христового! Цьогоріч Великдень ми зустрічаємо під час неймовірних випробувань жорстокою війною, яку вероломно почала проти нашої держави росія. Тож нехай у ці дні Господь оберігає і захищає нашу рідну Україну, наші рідні міста, життя кожного українця. Хай Боже благословення завжди буде з нами, українцями, нехай Господь дарує нам свою безмежну любов, надію й незламну віру в перемогу! Дорогі друзі, ці Великодні дні нагадують нам про вічні істини та християнські цінності. Тож нехай наші помисли завжди будуть чистими, серця сповнені милосердя й щирої любові до ближнього, а душі відкритими для добра. Зичу перемоги й надійного мирного неба на Украї ... Читати далі »
    Переглядів: 41 | Додав: adminmak | Дата: 14.04.2023

    На черговому засіданні Уряду ухвалено Концепцію безпеки закладів освіти. Концепція представляє комплексне стратегічне бачення створення безпечного освітнього середовища у закладах освіти та організацію в них рівних, належних і безпечних умов здобуття освіти та викладання. «Концепція також дозволить впроваджувати чіткі алгоритми дій у разі небезпеки, додаткове навчання для вчителів та учнів про те, як діяти в різних ситуаціях. Ми хочемо, аби наші діти продовжували навчання у максимально безпечному просторі», – підкреслив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. «Сьогодні у зв’язку з воєнним станом освітній процес залежить від безпекової ситуації та відбувається офлайн, онлайн або у змішаній фор ... Читати далі »
    Переглядів: 42 | Додав: adminmak | Дата: 12.04.2023

    « 1 2 3 4 5 ... 65 66 »
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz