КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Макарівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 20:06

    Головна » Архів матеріалів

    18 грудня  2014 року відбулася ХІХ звітно-виборна конференція Макарівської районної профспілкової організації працівників освіти. В роботі конференції взяли  участь голова Київської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Данилович Цикалюк  та  виконуюча  обов’язки  начальника  відділу  освіти  Лариса  Миколаївна Султанова.

      Учасники  заслухали   звіт   голови Макарівської РОП  Валентини Хохлюк про роботу  Макарівської районної ради профспілки за звітний період та завдання районної орга ... Читати далі »

    Переглядів: 534 | Додав: adminmak | Дата: 19.12.2014

    Міністерство освіти і науки України своїм листом №1/9-630 від 5.12.2014 вимагає від органів управління освітою, керівників інститутів післядипломної педагогічної освіти, керівників методичних кабінетів та центрів, а також керівників навчальних закладів забезпечити неухильне дотримання принципів педагогічної свободи вчителя.
    У Міністерстві освіти акцентують увагу на тому, що на перешкоді творчій діяльності педагогічного працівника, його зосередженості на виконанні головного функціонального обов'язку і покликання – надання якісних освітніх послуг стоїть переобтяження його введенням усілякої, у багатьох випадках не передбаченої жодним нормативно-п ... Читати далі »

    Переглядів: 424 | Додав: adminmak | Дата: 10.12.2014

    Верховна Рада України прийняла Постанову "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України восьмого скликання". За відповідну постанову проголосувало 249 народних депутатів.
    Парламентський комітет з питань науки і освіти очікувано очолила народний депутат України від фракції Політичної партії "Народний фронт" Лілія Гриневич. Усього до комітету обрано 7 народних депутатів.
    Першим заступником голови комітету обрано депутата від фракції БПП Олександр Співаковський.
    Функції заступника голови комітету виконуватимуть Іван Кириленко (Батьківщина) та Олексій Скрипник (Са ... Читати далі »

    Переглядів: 410 | Додав: adminmak | Дата: 10.12.2014

    Коли Діві Марії виповнилося три роки, її благочестиві батьки приготувалися виконати свою обітницю. Вони скликали родичів, запросили ровесниць своєї дочки, одягли її в найкращий одяг і в супроводі народу, співаючи релігійні пісні, повели її в храм єрусалимський для посвячення Богу. Її подруги-ровесниці, як і Сама Марія, йшли із запаленими свічками у руках. Назустріч їм з піснеспівами виходили з храму священики на чолі із первосвящеником.

    Іоаким та Анна з благоговійними молитвами поставили Марію на першу сходинку сходів, що вели до храму. Всього ж налічувалося п'ятнадцять сходинок - за числом псалмів, які священики ... Читати далі »

    Переглядів: 678 | Додав: adminmak | Дата: 04.12.2014

    Верховна Рада призначила Сергія Квіта на посаду міністра освіти і науки в уряді Арсенія Яценюка. Рішення приймалося пакетним голосуванням за склад усього уряду в цілому, відповідну постанову підтримало 288 депутатів.
    Кандидатура Квіта була внесена від імені депутатської фракції "Блок Петра Порошенка". Він вже вдруге обійматиме посаду міністра, вперше його було призначено 27 лютого 2014 року.
    Презентуючи кандидатуру міністра освіти прем’єр-міністр Арсеній Яценюк зауважив, що під час роботи Сергія Квіта у попередньому уряді було ухвалено новий закон "Про вищу освіту".
    За словами Яценюка, найголовнішими завданнями мініс ... Читати далі »

    Переглядів: 516 | Додав: adminmak | Дата: 04.12.2014

    Військові події на сході України продовжують точитися, руйнуючи долі сотень тисяч людей, знищуючи інфраструктуру більшості міс та сіл Луганщини і Донеччини, унеможливлюючи в них проживання громадян. Наразі понад 260  військових з району боронять терени країни, проте забезпеченість, більшості з них, є надто низькою, лише завдяки небайдужості жителів району вдається придбати та зібрати необхідні для них речі. З настанням зими всі ці проблеми стають гострішими, адже наші захисники потребують обігріву, світла, води, теплого одягу і продуктів харчування, а можливості доставки деяких продуктів унеможливлюються, у зв'язку з пониженням температури повітря, а ... Читати далі »

    Переглядів: 445 | Додав: adminmak | Дата: 03.12.2014

    Голова  районної організації Профспілки працівників освіти Валентина   Хохлюк  зустрілася тимчасово виконуючим  обов'язки голови Макарівської райдержадміністрації Юрієм Забелою .  Під час  зустрічі  піднімалися  питання щодо своєчасної виплати заробітної плати та надбавок педагогічним працівникам району, зокрема за престижність праці — 20%, бібліотечним працівникам — 50% та інші доплати, які були зняті з серпня 2014 року. Адже, така ситуація створює напругу та певним чином незадоволення в трудових колективах. 
    У ході розмови Юрій Забела пояснив, що вищезазначене є наслідком виконання доруч ... Читати далі »

    Переглядів: 526 | Додав: adminmak | Дата: 03.12.2014

     

    Указом Президента України від 13.11.2014 № 872/2014 21 листопада визнано Днем Гідності та Свободи.
    Мета запровадження пам’ятної дати — це утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року (Свято Свободи) та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року (Революція Гідності) постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського ... Читати далі »

    Переглядів: 576 | Додав: adminmak | Дата: 21.11.2014

    ЦК Профспілки працівників освіти і науки України спрямував лист до Президента України Петра Порошенка, у якому, від імені майже двох мільйонів працівників навчальних закладів та установ освіти і науки, пенсіонерів, студентів, учнів та інших осіб, які навчаються у вищих та професійно-технічних навчальних закладах, висловлено глибоке обурення діями Уряду, спрямованими на порушення їхніх трудових прав та соціально-економічних інтересів.

    Члени Центрального комітету висловлюють занепокоєння з приводу недостатності обсягів на освіту в проекті Державного бюджету на 2015 рік.

    За наявною інформацією в останньому законопроекті не передбачається ... Читати далі »

    Переглядів: 604 | Додав: adminmak | Дата: 19.11.2014

    « 1 2 ... 43 44 45 46 47 ... 65 66 »
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz