КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Макарівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Грудень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 06:04

    Головна » 2014 » Грудень » 3 » Активні учасники волонтерського руху з допомоги військовим АТО обговорили питання створення Координаційної волонтерської ради при райдержадм
    14:04
    Активні учасники волонтерського руху з допомоги військовим АТО обговорили питання створення Координаційної волонтерської ради при райдержадм

    Військові події на сході України продовжують точитися, руйнуючи долі сотень тисяч людей, знищуючи інфраструктуру більшості міс та сіл Луганщини і Донеччини, унеможливлюючи в них проживання громадян. Наразі понад 260  військових з району боронять терени країни, проте забезпеченість, більшості з них, є надто низькою, лише завдяки небайдужості жителів району вдається придбати та зібрати необхідні для них речі. З настанням зими всі ці проблеми стають гострішими, адже наші захисники потребують обігріву, світла, води, теплого одягу і продуктів харчування, а можливості доставки деяких продуктів унеможливлюються, у зв'язку з пониженням температури повітря, а для придбання зимового одягу потрібні більші фінансові можливості, ніж для одягу влітку. Тому виникло питання скоординованості дій по збору допомоги від громад населених пунктів Макарівщини, визначення конкретних потреб військових та їх вирішення. 
    02 грудня  в  Макарівській  райдержадміністрації тимчасово виконуючий обов'язки голови Макарівської райдержадміністрації Ю.Забела,   провів  зустріч   волонтерських, , громадських  організацій, особами, які на постійній основі, надають допомогу учасникам АТО з питання формування Координаційної волонтерської ради при Макарівській райдержадміністрації.  Учасником  даного  зібрання  була  В.Хохлюк , голова районної  організації Профспілки  працівників  освіти .
    У ході зустрічі також були обговорені питання стану співпраці волонтерських організацій з громадами сіл та селищ району по збору та направленню гуманітарної допомоги військовим саме з Макарівщини, забезпечення потреби військових у зимовому одязі, взутті, спальних мішках, матеріалах та засобах для обігріву, можливості доставки одягу та продуктів харчування на “передову” лінію: м. Тельманове, Дебальцево, Новотроїцьке.
    За підсумками обговорення було вирішено 05 грудня провести установчі збори по визначенню представників-волонтерів від 38 громад населених пунктів району, які увійдуть до складу Координаційної волонтерської ради при Макарівській райдержадміністрації.

     

     

     

    Переглядів: 444 | Додав: adminmak | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz