КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Макарівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 23:15

    Головна » 2016 » Жовтень » 3 » На Макарівщині вітали освітян
    15:52
    На Макарівщині вітали освітян

    Чудова пора, коли пожовклий лист спадає, кружляючи зі спраглих від обмалю вологи гілок, встеляє ґрунтові та викладені асфальтом доріжки. Коли промені сонця вже змінили кут свого освітлення, але ще мають терпке тепло літньої пори, а вранішнє повітря дихає жалючою памороззю, тоді першої жовтневої неділі майже кожна українська родина відзначає свято Дня вчителя.
    Цьогоріч освітяни Макарівщини приймали вітання 29 вересня, в районному Будинку культури. Зі святкової сцени лунали слова вдячності та побажання натхнення на плідну працю від голови Макарівської райдержадміністрації Т.Семенової, заступника голови Макарівської районної ради О.Цисаренка, начальника відділу освіти, фізичної культури та спорту  Макарівської райдержадміністрації В.Тарнавського та представника народного депутата України Р.Сольвара Л.Бурдик, голова ради Макарівської районної організації профспілки працівників   освіти і науки України В.Хохлюк, Макарівський селищний голова В.Токар. Адже саме завдяки вихователям в дитячих садочках, вчителям середніх та вищих навчальних закладів, викладачам позашкільних культурно-мистецьких закладів маленька людина розвиваючись, набуваючи навичок та знань, стає усвідомленою та сформованою особистістю, яка йде у доросле життя з чітким баченням подальшої своєї професійної долі чи вподобань, а також душевними якостями та моральними цінностями.
    До свята найкращим педагогам району були вручені грамоти і грошові премії, за особистий вагомий внесок у розвиток освітньої галузі району,  сумлінну працю та професіоналізм.
    Подарунком для освітян стали музичні та вокально-хореографічні номери у виконанні учасників дитячого колективу “Акварелі”, зразкового хореографічного колективу “Ясочка” районного Будинку культури, ансамблю скрипалів дитячої школи мистецтв та Київського вокально-хореографічного колективу “Україночка”.
    Впродовж всього концерту з глядацького залу лунали вдячні оплески вчителів за подароване свято, теплі слова та створений гарний настрій учасниками концертної програми.

     

    Переглядів: 380 | Додав: adminmak | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz