КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Макарівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Червень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 23:40

    Головна » 2012 » Червень » 21 » нарада з охорони праці
    10:04
    нарада з охорони праці

    Невід'ємною складовою державної політики у сфері промислової безпеки та охорони праці є створення умов праці для людини за принципом пріоритетності її життя та здоров'я. В Україні ще є високим відсоток травмування та загибелі працівників на виробництві. Рівень ризику загибелі або травматизму працівників у розрахунку на 100 тис. працюючих залишається у декілька разів вищим, ніж в розвинених країнах світу. Таке становище не може не турбувати органи виконавчої влади. , 20 червня  відбулася   робоча   нарада з   представниками  територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві,  на якій була присутня  голова  районної організації  Профспілки,  метою якої, стало привернення уваги спільноти, органів державної влади, суб'єктів господарювання та громадських організацій до вирішення питань охорони праці, профілактики виробничого травматизму, недопущення нещасних випадків у процесі роботи та надання всебічної підтримки потерпілим на виробництві.

    У ході заходу були розглянуті питання функціонування системи державного управління охорони праці на регіональному рівні, стану травматизму та поліпшення умов праці на підприємствах агропромислового комплексу Київської області, стану охорони праці та промислової безпеки на підприємствах, установах та організаціях Макарівського району, стану охорони праці на об'єктах систем газопостачання та водопровідно-каналізаційного господарства Макарівського району та профілактики виробничого травматизму на підприємствах Макарівського району.

    Робоча зустріч пройшла за участю також завідувача сектору управління охороною праці Територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві Василя Якобінчука, начальника державної інспекції нагляду в агропромисловому комплексі Юрія Ніколайчука, головного державного інспектора державної інспекції нагляду в агропромисловому комплексі Анатолія Тетерського, першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Горіна, заступників голови райдержадміністрації Юрія Тимченка та Олександра Гуменюка, керівника апарату райдержадміністрації Олени Фоки, начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Григорія Невмержицького, начальника Макарівського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань Олексія Малярчука та інших.

    Переглядів: 733 | Додав: adminmak | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz