КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Макарівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Жовтень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 2
    Гостей: 2
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 01.05.2024, 10:19

    Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Представлення голови Макарівської райдержадміністрації
    13:58
    Представлення голови Макарівської райдержадміністрації

    Відповідно до розпорядження Президента України від 05 жовтня 2015 року  №734/2015-рп, 07 жовтня в кіноконцертному залі “Ольвія” селища Макарів відбулося представлення новопризначеного голови Макарівської райдержадміністрації Т.Семенової за участю голова Київської облдержадміністрації В.Шандри, народного депутата України Р.Сольвара, керівників установ і організацій району, сільських, селищних голів, представників політичних та громадських осередків, засобів масової інформації та громадськості.
    У ході представлення В.Шандра зауважив, що Україна знаходиться в складній ситуації, коли йде війна на сході країни, соціально-економічна ситуація теж є досить нестабільною, проте завдяки громадянам своєї держави, які захищають її суверенітет в зоні АТО та людям, що працюють на користь свого краю і мають бажання зробити його кращим, Україна здолає всі негаразди. І першим завданням нового голови райдержадміністрації є активна допомога і підтримка військовослужбовців, які перебувають, як в зоні АТО, так і демобілізованих та їхніх родин. Другим завданням — це робота над наданням субсидій на сплату житлово-комунальних послуг жителями району, особливо людям похилого віку та малозабезпеченим сім'ям, оскільки до опалювального сезону залишається не так багато часу, тому ця робота має бути проведена в стислі строки, і обіймати як найбільше людей, яким це потрібно. Зокрема, на даний час по Київщині вже надані субсидії 149 тис. сімей. Також важливим є раціональне використання коштів місцевих бюджетів та планування бюджету на 2016 рік, виходячи з потреб громади Макарівщини, та включаючи всі ті програми, що забезпечують нормальне функціонування всіх сфер району.
    Голова Київської облдержадміністрації додав, що з цього тижня в аеропорту м. Бориспіль запрацювала нова поліція, ще проходять підготовку 180 поліцейських, які нестимуть службу у Бориспільському районі, що є першим випадком формування такої структури у районному, а не обласному центрі. Певно, що з наступного року можна буде говорити про такі патрульні служби і в інших районах Київщини, в тому числі й Макарівщині.
    На завершення своєї промови В.Шандра привітав Т.Семенову з довірою від Президента на очолювану нею посаду та звернувся до присутніх в залі про підтримку нового керівника району у нелегкому шляху, який вона має осягнути.
    До вітань приєднався і народний депутат України Р.Сольвар, який підкреслив, те що за всю історію Макарівської райдержадміністрації вперше її очільником стала жінка з тендітною постаттю та сильним характером. Окрім того, здійснилося бажання громади району щоб керівником району стала місцева людина, яка орієнтується в проблемах району, знає всі його тонкощі, сильні та слабкі сторони.
    У свою чергу Т.Семенова подякувала губернатору, народному депутату та громаді району, які висловили їй свою довіру. “Сьогодні я змінюю кабінет сільського голови на кабінет голови райдержадміністрації, але я не зраджую своїм принципам. Основна цінність для мене — це людина. Всі ми з вами разом маємо працювати в одному напрямку, задля розвитку району, благополуччя кожної його родини та кращого майбутнього”, - підкреслила Т.Семенова.
    На завершення зустрічі були обговорені питання щодо необхідності освітлення траси міжнародного сполучення Київ-Чоп в межах с. Калинівка та відновлення харчування у навчальних закладах дітей 1-4 класів.

     

     

     

     

    Переглядів: 440 | Додав: adminmak | Рейтинг: 1.0/1
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz