КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Макарівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 06:45

    Головна » 2014 » Березень » 26 » Президія ЦК Профспілки: актуальним питанням сьогодення – виважені рішення
    14:06
    Президія ЦК Профспілки: актуальним питанням сьогодення – виважені рішення

    25 березня 2014 року на базі Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова відбулося засідання президії Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

    Для обговорення було винесено ряд актуальних питань діяльності профспілки освітян сьогодні.

    Розпочав роботу засідання Голова Профспілки Георгій Труханов з окреслення планів на подальшу співпрацю з соціальними партнерами – профільними міністерством та комітетом у Парламенті – в умовах всебічної модернізації держави. Зокрема, щодо недопущення звуження трудових прав педагогів, науковців, студентів у період секвестру бюджету – пропорційного скорочення видатків з усіх статей бюджету (крім захищених) протягом часу, що залишається до закінчення поточного року.

    «Профспілка продовжує активну роботу, незважаючи на усі форс мажорні обставини та знищений Будинок спілок. Зараз досить складний період у житті країни і ми повинні максимально акумулювати зусилля для нормалізації своєї діяльності задля захисту наших спілчан та допомоги державі», – наголосив Голова організації Георгій Труханов.

    У презентації заступника Голови Профспілки Сергія Романюка – основні документи, з якими сьогодні працювати профспілковим організаціям – проаналізовано загрози та виклики постанов Уряду у векторі соціально-економічного захисту освітян.

    Підготовка й проведення звітів і виборів в організаційних ланках Профспілки – важливі заходи у недалекій перспективі кожної профспілкової організації.

    Основні аспекти цього питання окреслила у виступі заступник Голови Профспілки Любов Гарбаренко. Зокрема, вона зупинилася на методичних рекомендаціях та інструкціях, що були підготовлені відповідальними фахівцями апарату ЦК Профспілки, їх адаптацію та використання у організаційних ланках різних рівнів, первинках.

    Про підготовку та аналіз досвіду інформаційної роботи Київської міської організації Профспілки доповіла завідувач відділу інформаційно-аналітичного забезпечення та комунікацій Інна Михальченко.

    Голова Київської міської організації Профспілки Олександр Яцунь широко розкрив питання впровадження сучасних комунікативних форм і методів роботи в оперативному інформуванні спілчан столиці, доповнюючи промову мультимедійною презентацією та відео.

    «Сьогодні інформаційна робота вимагає постійного розвитку й вдосконалення і ми повинні вміти використовувати увесь цифровий інструментарій та можливості ІТ-технологій у пропаганді профспілкових ідей, спрямованих на захист освітян», – підкреслив Олександр Яцунь.

    Під час засідання також було обговорено ряд внутрішньоспілкових питань, зокрема й організацію дитячого оздоровлення у 2014 році. Після вичерпної дискусії члени президії прийняли відповідні постанови із кожного питання.

    За матеріалами ЦК Профспілки

     

     

    Переглядів: 529 | Додав: adminmak | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz