КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Макарівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 20:41

    Головна » 2017 » Травень » 25 » Шановні освітяни, дорогі учні та батьки!
    09:47
    Шановні освітяни, дорогі учні та батьки!

     

    Щиро вітаю вас із світлим, радісним, сповненим щасливих спогадів і хвилювань святом Останнього дзвоника. Сьогодні ми перегортаємо ще одну сторінку славного освітянського літопису.

    Учні 1-х класів подолали свою найпершу шкільну сходинку. Попереду їх чекає ще безліч нового і незвіданного, але фундамент вже закладено. Тепер вони почесні члени великої шкільної родини. Учнів 9-х класів, незважаючи на завершення навчального року, чекає ще одне важливе випробування – ДПА, яке бажаю успішно та з гідністю пройти. Для випускників шкільний дзвінок цьогоріч пролунає востаннє. Тож бажаю Божої допомоги в усіх ваших справах, сил і натхнення для того, щоб успішно визначитися із вибором майбутньої життєвої дороги.

    Висловлюю найщиріші слова вдячності всім педагогам, які самовіданно виконують свій почесний обов’язок, вкладають усе своє натхнення і сили у підготовку підростаючого поколінням. Саме ви, шановні вчителі та вихователі, загартовуєте наших дітей до дорослого життя, вчите відповідальності, гідності, ділитеся мудрістю. Ви примножуєте основний скарб нашої нації, формуєте наше майбутнє, нашу надію. Прийміть низький уклін за вашу щоденну самовіддану творчу працю, за терпіння й віру, за знання, досвід і людське тепло, які ви безкорисливо передаєте молодим поколінням.

    Дорогі батьки! Разом із своїми дітьми ви проходите довгий і непростий шлях. Радієте їхнім успіхам, переймаєтеся невдачами, підтримували у важку хвилину. Бажаю вам у повній мірі насолодитися здобутками ваших дітей, набратися нових сил для того, щоб і надалі підтримувати їх на такому непростому життєвому шляху.

    Усім вам, шановні учні, випускники, педагоги та батьки, бажаю міцного здоров’я, щасливої долі, терпіння та життєвої вдачі, впевненості у завтрашньому дні і, найголовніше – миру і спокою на нашій рідній

     З  повагою,                                                                         В.Хохлюк

     

    Переглядів: 340 | Додав: adminmak | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz