КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Макарівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 12:28

    Головна » 2016 » Квітень » 11 » У Мар'янівці відкрили дитячий садок
    16:03
    У Мар'янівці відкрили дитячий садок

    Відкриття дитячого садка для громади села, чи селища — це велика, святкова подія, з подарунками, вітаннями і яскравими кульками.
    Така подія не оминула і громаду с. Мар'янівка, адже від тоді, як у 2001 році садочок перестав працювати, діти дошкільного віку залишилися без  дошкільного освітнього виховання, яке необхідне для подальшого навчання у школі. Адже малечу вчать сидіти за столиками, а в майбутньому за партами, адже важливо дітей привчати до порядку та дисципліни змалку, робити певні вправи, набувати знань про природу, навколишній світ, знання літер та цифр, розрізнення кольорів, навиків малювання.   Починаючи з 2007 року сільський голова Н.Савенок та жителі села почали активно працювати над відкриттям дошкільного закладу і з 2015 року ця ідея почала втілюватися в життя: за кошти місцевого бюджету були закуплені меблі, а за допомоги ТОВ “Агрофірма “Київська” та згуртованості і сил батьківського колективу в одній із частин Мар'янівської школи здійснені необхідні ремонтні роботи та упорядковане приміщення під дитячий садок “Сонечко”, де наразі будуть отримувати дошкільну освіту 25 вихованців закладу.
    07 квітня на гостини до малечі завітали голова Макарівської райдержадміністрації Т.Семенова, голова Макарівської районної ради О.Гулак, директор ТОВ “Агрофірма “Київська” Я.Білоус, Мар'янівський сільський голова Н.Савенок, начальник відділу освіти Макарівської райдержадміністрації В.Тарнавський, голова районної організації  Профспілки працівників освіти  В.Хохлюк, представник народного депутата України Р.Сольвара Р.Бельмега, голова районної партійної організації “Аграрної партії України” Ю.Горшевіков, односельчани та інші запрошені гості.
    І як годиться, на новосілля  гості  прибули  з подарунками. З вдячністю, для присутніх в залі, вихованці дитячого садка, учні початкової та середньої ланки Мар'янівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів виступили з віршованими та пісенними номерами, а танцювальний колектив “Квіточка” подарував танок.

     

     

     

     

     

    Переглядів: 349 | Додав: adminmak | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz