КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Макарівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 02.05.2024, 10:37

    Головна » Архів матеріалів
    Моя рідна Макарівщино, вітаю з річницею нашої перемоги! Рівно рік назад, 31 березня, територія нашої громади була звільнена від російської мерзоти. «!!Ми прийняли бій!! Все буде Україна!» – з цих слів розпочався відлік 34 днів боротьби за незалежну, вільну малу Батьківщину. 34 дні протистояння «русскім асвабадітелям» показали на що здатні сили спротиву нашої громади у спільних діях із ЗСУ. Пам’ятаю масові повідомлення, які надходили у перші дні звільнення про звірства окупантів, знущання над мирними жителями, грабежі та ґвалтування… Від того досі кров застигає в жилах… Хворі літні мешканці, голодні очі переляканих дітей, закатовані люди, загиблі Герої, які мужньо протидіяли ворогу… Це те, що ... Читати далі »
    Переглядів: 54 | Додав: adminmak | Дата: 03.04.2023

    В кінці березня ми відзначаємо першу річницю визволення українських земель від рашистських загарбників. Рік тому Сили оборони і безпеки України визволили від окупації і нашу громаду. Ми дякуємо українським воїнам за наше звільнення, а також усім і кожному, хто в цьому допомагав. Памʼятний стенд, що сьогодні відкрили в Макарові нам нагадуватиме про неосяжний борг перед тими, хто віддав своє життя у битві за незалежну, вільну Україну. Також до річниці звільнення у Колонщині та Березівці урочисто підняли державний прапор . Нехай синьо-жовтий стяг нагадує усім про те, що над усіма територіями України обов’язково замайорить Український прапор. Подолавши рік боротьби ми не відступимо. Сьогодні кож ... Читати далі »
    Переглядів: 43 | Додав: adminmak | Дата: 03.04.2023

    Міністерство соціальної політики України ініціює законодавчі зміни, які передбачають поновлення виплат допомоги з тимчасової втрати працездатності як за основним місцем роботи, так і за місцем роботи за сумісництвом. У зв’язку з набранням чинності з 1 січня 2023 року Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» № 1105 від 23.09.1999 (у редакції Закону № 2620 від 21.09.2022) виникли проблеми з надання допомоги по тимчасовій непрацездатності та вагітності і пологах застрахованим особам, які крім основного місця роботи працюють за сумісництвом на цьому чи на іншому підприємстві. У період до 1 січня 2023 року зазначена допомога виплачувалась як за основним місцем робот ... Читати далі »
    Переглядів: 44 | Додав: adminmak | Дата: 30.03.2023

    27 березня 2023 року в Івано-Франківську відбулося виїзне засідання президії ЦК Профспілки працівників освіти і науки України. Відкриваючи захід Голова Профспілки Георгій Труханов наголосив, що питання діяльності організації та захисту прав спілчан у час війни – одне із найважливіших та нагальних. І у цьому в-зв’язку важливим є саме робота організацій на місцях. До роботи президії долучилися соціальні партнери з Івано-Франківської ОДА – Віктор Кімакович – директор департаменту освіти і науки ОДА, Андрій Сташків – заступник директора департаменту, Роман Зуб’як – ректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Вони поінформували про тісну співпрацю з галузево ... Читати далі »
    Переглядів: 47 | Додав: adminmak | Дата: 30.03.2023

    10 березня – День державного гімну України, одного з головних символів держави поряд із прапором і гербом. Саме цього дня у 1865 році в польському місті Перемишль на Шевченкових роковинах уперше прозвучав твір композитора Михайла Вербицького на слова поета Павла Чубинського. Історія гімну бере початок у 1862 році, коли Павло Чубинський написав слова, а вже потім священник Михайло Вербицький – музику. Ще на хвилях усіх масових протестів, під час революцій наша національна пісня єднала мільйони українців і досі зігріває наші серця. Слова цієї пісні стали пророчими і їх українці вповні усвідомили після початку повномасштабної війни – 24 лютого 2022 року. «Душу й тіло ми положим за нашу свободу ... Читати далі »
    Переглядів: 65 | Додав: adminmak | Дата: 10.03.2023

    Міжнародна конфедерація профспілок (МКП), що представляє 200 мільйонів членів із 338 членських організацій у 168 країнах і територіях оприлюднила Заяву щодо війни росії проти України. Федерація профспілок України подає текст заяви «Через рік після початку незаконного і жорстокого вторгнення в Україну росія продовжує кампанію вбивств і терору проти українського народу за співучасті Білорусі. За останній рік десятки тисяч цивільних осіб були вбиті і ще більше поранені, оскільки російські війська націлилися на міста, селища та об'єкти критичної інфраструктури, включаючи лікарні та енергетичні об'єкти. Майбутньому незліченної кількості людей завдано непоправної шкоди. Щодня гинуть сотні військо ... Читати далі »
    Переглядів: 64 | Додав: adminmak | Дата: 02.03.2023

    Міжнародний день рідної мови в Україні відзначають 22 роки поспіль. Започаткували день у листопаді 1999 року на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО з метою захисту мовної й культурної багатоманітності.

    Мова має значення, особливо зараз! Мова – це та рушійна сила, яка об’єднала украї ... Читати далі »

    Переглядів: 64 | Додав: adminmak | Дата: 21.02.2023

    Учнів, які цього року завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти, офіційно звільнено від проходження державної підсумкової атестації.

    ... Читати далі »

    Переглядів: 52 | Додав: adminmak | Дата: 03.02.2023

    Учнів, які цього року завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти, офіційно звільнено від проходження державної підсумкової атестації.

    ... Читати далі »

    Переглядів: 55 | Додав: adminmak | Дата: 03.02.2023

    Допомоги за лікарняними та декретні виплати продовжують фінансувати в умовах воєнного стану. Їх здійснює Фонд соціального страхування України – виплати нараховуються в повному обсязі попри недоотримання частки від ЄСВ відносно плану з початку повномасштабної війни. Як дізнатись, коли оплатять лікарняні або декретну допомогу? Найзручніше слідкувати за станом фінансування допомог у телеграм-каналі https://t.me/SocialFund. Канал було створено та верифіковано Фондом соціального страхування України, аби надавати оперативну та докладну інформацію про всі напрями фінансування – це дозволяє Фонду бути прозорим, а застрахованим особам слідкувати за ходом виплат. Щоб слідкувати за станом оплати свого ... Читати далі »
    Переглядів: 76 | Додав: adminmak | Дата: 19.12.2022

    « 1 2 3 4 5 6 ... 65 66 »
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz