КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Макарівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Грудень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 01:50

    Головна » 2013 » Грудень » 17 » Президія Федерації профспілок заборонила своєму керівнику скаржитися Азарову на Майдан
    18:39
    Президія Федерації профспілок заборонила своєму керівнику скаржитися Азарову на Майдан
    Президія Федерації профспілок України засудила одноосібні дії голови федерації Юрія Кулика та заборонила йому робити будь-які заяви та звернення від імені ФПУ. Про це повідомив народний депутат фракції УДАР Роман Чернега, повідомляє прес-служба партії.
    «На мою електронну адресу народного депутата надійшов лист з копією постанови президії ФПУ, у якій члени виборного органу федерації засуджують дії Кулика та забороняють голові ФПУ Кулику робити будь-які заяви, надсилати звернення і клопотання від імені ФПУ, що мають суспільно-політичний резонанс, без попереднього погодження із виборним органом федерації», - наголосив Чернега.
    Водночас опозиціонер звернув увагу, що офіційний сайт ФПУ повідомляє: «На період відсутності Голови ФПУ Кулика Ю.М. у зв’язку з його відпусткою до 28.12.2013 р. повноваження Голови ФПУ покладені тимчасово на в.о. першого заступника Голови ФПУ Осового Г.В».
    За словами Чернеги, таким чином Кулик не має повноважень звертатися до посадовців у якості голови ФПУ, адже повноваження голови виконує інша особа.
    Опозиціонер нагадав, що не заважаючи на дозвіл ФПУ перебувати у Будинку профспілок Штабу національного спротиву на підставі укладеного офіційно договору оренди, голова ФПУ Юрій Кулик направив листа прем’єру Азарову, де зазначив, що перебування учасників Євромайдану у будівлі ФПУ ніби-то позбавляє профспілки можливості виконувати свої обов'язки.
    Як повідомлялось, цю інформацію підхопила і оприлюднила прес-служба Кабміну. Закрема у повідомленні йшлося, що через захоплення їхнього будинку, «профспілки усунуті від соціального діалогу».
    Нагадаємо, 1 грудня опозиція розгорнула штаб громадянської акції протесту в будівлі Федерації профспілок на Майдані Незалежності.
    10 грудня опозиція отримала рішення Шевченківського суду про примусове виселення з Будинку профспілок. Опозиція в свою чергу оприлюднила документ, згідно з яким Федерація профспілок дозволила мітингувальникам перебувати у її будівлі на Майдані Незалежності та у Жовтневому палаці на Інститутській до 25 грудня, а за потреби й довше.
    Представники опозиції подали апеляційну скаргу на постанову відділу Державної виконавчої служби Шевченківського району про звільнення приміщень будівлі Федерації профспілок України.
    Тиждень.ua
    Переглядів: 532 | Додав: adminmak | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz