КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Макарівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2020  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 04.05.2024, 03:08

    Головна » 2020 » Квітень » 30
    Уже другий місяць українці сидять вдома через пандемію коронавірусу. Попри продовження карантину до 11 травня, в уряді обіцяють, що без соціальної допомоги не залишать нікого. Після ухвалення змін до бюджету розпочались нарахування додаткової тисячі гривень для пенсіонерів, а допомога по безробіттю зросла на 350 гривень. Більшість соціальних виплат тепер можна оформити онлайн. Хто і як може претендувати на допомогу держави, дізнавалися експерти Центру громадського моніторингу та контролю. Доплата до пенсій і перерахунок онлайн Як відомо, українці віком старші 60 років – головна група ризику через коронавірус. Аби літні люди зайвий раз не виходили з дому, Міністерство соціальної політики ... Читати далі »
    Переглядів: 144 | Додав: adminmak | Дата: 30.04.2020

    На запитання членів Профспілки щодо права на відпустку зовнішнього сумісника, який за основним місцем під час карантину працює дистанційно, Юридичний відділ ЦК Профспілки надає роз'яснення. Сумісництвом вважається виконання працівником, крім своєї основної, іншої регулярної оплачуваної роботи на умовах трудового договору у вільний від основної роботи час на тому ж або іншому підприємстві, в установі, організації або у громадянина (підприємця, приватної особи) за наймом. Право на відпустки мають громадяни України, які перебувають у трудових відносинах з підприємствами, установами, організаціями незалежно від форм власності, виду діяльності та галузевої належності, а також працюють за трудов ... Читати далі »
    Переглядів: 136 | Додав: adminmak | Дата: 30.04.2020

    В умовах дистанційного навчання педагогічні ради шкіл можуть самостійно визначати деталі освітнього процесу і завершення навчального року, а підсумкове оцінювання може здійснюватися віддалено. Про це йдеться у листі-роз'ясненні МОН, оприлюдненому сьогодні, 16 квітня 2020 року. «Незалежно від термінів карантину школам вже сьогодні варто готуватись до завершення навчального року. Тому ми надали розширені роз'яснення і рекомендації щодо завершення навчального року та оцінювання в умовах карантину і дистанційного навчання. Рішення Уряду щодо продовження карантину станом на 16 квітня немає, однак МОН готує школи до різних варіантів розвитку подій, щоб завершити навчальний рік максимально ефективн ... Читати далі »
    Переглядів: 151 | Додав: adminmak | Дата: 30.04.2020

    На сайті Верховної Ради України в розділі «Електронні петиції» 5 березня 2020 року заступник голови профкому ПМГУ ПрАТ «Північний гірничо-збагачувальний комбінат» Павло Третьяков зареєстрував петицію такого змісту: «Прошу (Вимагаю) НЕ розглядати законопроект #2681 як такий, що порушує та обмежує права профспілок в Україні». Дата завершення збору підписів – 5 червня, саме до цієї дати потрібно зібрати 25 тисяч підписів на підтримку цієї вимоги. Ми не повинні мовчати, коли йде наступ на права профспілок! Адже профспілка – це твій захист, особливо, у кризовий час! Як уже повідомлялося, фахівцями ФПУ опрацьовано проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо ... Читати далі »
    Переглядів: 154 | Додав: adminmak | Дата: 30.04.2020

    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz