КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Макарівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2020  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 06.05.2024, 22:14

    Головна » 2020 » Листопад » 20
    Днями на розгляд Урядового комітету з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій та соціальної політики внесено проекти актів законодавства, попередньо опрацьовані профспілковою стороною. Серед них – проект постанови КМУ «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 р. № 822 «Про оплату праці педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників закладів і установ освіти і науки» та зупинення її дії. СПО об’єднань профспілок не погодився із запропонованими Урядом змінами до постанови № 822 «Про оплату праці педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників закладів і установ освіти і науки», якими ще на один рік відтерміновується реалізаці ... Читати далі »
    Переглядів: 112 | Додав: adminmak | Дата: 20.11.2020

    За минулі півроку стався унікальний за своїми масштабами експеримент – мільйони дітей по всьому світу відразу перейшли на цифровий формат навчання. Які проблеми в цій сфері виявила пандемія, як їх вирішувати, чи повернуться країни до традиційної освіти, в чому полягають переваги та недоліки онлайн-навчання? Про це розповів Олександр Молчанов – експерт Інституту ЮНЕСКО з інформаційних технологій в освіті. Чи готові діти до самостійної роботи? Експерт: У нас і діти, і дорослі не вміють самостійно навчатися, тобто вони не вміють встановлювати собі цілі, вони не вміють самі відслідковувати власне просування по освітньому маршруту. Це одна з найбільших проблем. Коли трапилася пандемія і діти пере ... Читати далі »
    Переглядів: 129 | Додав: adminmak | Дата: 20.11.2020

    У період пандемії коронавірусу надзвичайно актуальним є питання, як правильно підтвердити свою відсутність на роботі у зв’язку із самоізоляцією чи захворюванням на коронавірус. А також, яким чином буде оплачуватися даний лікарняний та за чий рахунок. Спробуємо детально розібратися з процедурою оформлення листків непрацездатності як через загальне захворювання, так і у зв’язку ... Читати далі »

    Переглядів: 134 | Додав: adminmak | Дата: 20.11.2020

    Працівник повідомив адміністрацію телефоном, що пішов на самоізоляцію, оскільки перебував у контакті з родичем, який захворів на коронавірус. Як оформити відсутність працівника? Як оплачувати цей час? Що ставити в табелі?

    ... Читати далі »

    Переглядів: 133 | Додав: adminmak | Дата: 20.11.2020

    Уряд запровадив спеціальну програму для підтримки громадян, що перебувають на самоізоляції. «Уряд через Фонд соціального страхування забезпечує соціальний захист застрахованих осіб, допомагаючи запобіганню виникнення та поширенню коронавірусної хвороби COVID-19, зокрема, фінансує допомогу по тимчасовій непрацездатності у разі захворювання громадян на COVID-19, а також надає допомогу під час перебування на самоізоляції під медичним наглядом», — сказала Міністр соціальної політики Марина Лазебна. Міністр акцентувала увагу на таких моментах щодо програми підтримки громадян: 1. Перше, що повинен зробити працівник — це звернутися до роботодавця, пояснити, що мав контакт з особою, яка захворіла на ... Читати далі »
    Переглядів: 181 | Додав: adminmak | Дата: 20.11.2020

    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz